Водостік
search
  • Водостік

Водостік

65,00 ₴
з ПДВ
Розміри мм: 280х160х60
Колір: сірий

Довжина, мм 284
Ширина, мм 160
Висота, мм 60


Купити ливнівки, жолоб водостічний в Україні

Монтаж ливнівки - один з найважливіших етапів облаштування території. Саме ливнівка (в приватному будинку, як і на міській вулиці) відповідає за водовідведення, тим самим забезпечуючи комфорт людям і збереження дорожнього або тротуарного покриття та споруд. Варто зауважити, що жолоб водостічний слід встановлювати ще на етапі кладки тротуарної плитки. Такий підхід дозволить гарантувати дотримання всіх правил здійснення монтажу ливнівки і гарантувати її безперебійне функціонування.

На сьогоднішній день існує безліч варіантів дорожньої ливнівки: водостічні лотки і жолоби різних форм, розмірів і матеріалів. Для дорожніх водостоків, як правило, використовуються бетонні лотки. Водостічні лотки із пластику й металу також можуть застосовуватися, але вони менш надійні, тому більшість споживачів все-таки віддає перевагу бетонним лоткам і жолобам. Крім того, бетонний водостічний жолоб має більш презентабельний вигляд ніж, наприклад пластмасовий. Завдяки цьому можливо об'єднати його практичне призначення з естетичним, використовуючи жолоб як декоративну розділову лінію між тротуарними плитками. Звичайно ж, для цього варто купити жолоб водостічний відповідного розміру і кольору.

Купити якісні водостічні лотки в Києві і Україні за вигідними цінами пропонує компанія FEM Еxpert. Ми пропонуємо широкий асортимент тротуарної плитки, лотків водостічних, бордюрів дорожніх, тротуарних, садових і т.д., а також у разі необхідності здійснимо їх доставку і установку. Вибираючи нас, ви вибираєте якість!